Student 2021

Många elever och anhöriga frågar om genomförandet av studenten vid De la Gardiegymnasiet 2021.

Studenten Likköping

Student liknade den 2020

I nuläget är det många osäkerheter som råder men syftet är att anordna en student liknande den 2020. Detta innebär att man under vecka 22 (31/5-4/6) har separata avslutningar för de olika klasserna och inga gemensamma samlingar eller utspring.

Dock skall betonas att yttre omständigheter kan påverka fram till dess.

Mer information publiceras kontinuerligt på De la Gardiegymnasiets webbplats.