Framtidens Framnäs

Framnäsområdet kommer att genomgå en omvandling. Området ska bli än mer attraktivt och utvecklingen ska säkerställa närheten till Vänern och alla dess goda värden. På denna sida kommer vi att löpande kommunicera den utvecklingen.

Skapa en gemensam bild

En områdesplan håller på att tas fram för att skapa en gemensam bild och få ett bättre underlag för kommande beslut. Områdesplanen ska ses som en viljeinriktning och kommer att utvecklas över tid. I juni 2021 presenteras de första idéerna över området som helhet.

Flera stora projekt och insatser kommer att bedrivas. Allt utgår från politiska beslut och förutsättningar. Några av projekten är till exempel den nya strandpromenaden, nya badhuset och omlokalisering av Framnäs IP. Hur och vart det finns förutsättningar att skapa attraktivt boende är också en fråga som ska utredas.

Ett i tiden närstående tillskott på Framnäsområdet är den kommande skateparken som Lidköpings Skateboardförening just nu planerar för.

Slutsatsen är att Framnäs är ett område där det de kommande åren kommer att hända mycket.

Målet är att vi skapa framtidens Framnäs – ett område i staden som sjuder av liv men som också erbjuder goda möjligheter till rekreation. Ni Lidköpingsbor kommer att kunna följa det här arbetet via våra kanaler - bland annat just den här sidan.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: