Olycksfallsförsäkring

Lidköpings kommun har en kollektiv olycksfallsförsäkring hos Protector Försäkring.

Försäkringen gäller olycksfall och omfattar bland annat barn och ungdomar 0-18 år, folkbokförda i kommunen inklusive samtliga gymnasieelever och barn från annan kommun studerande i Lidköpings kommun (till den del eleven inte omfattas av hemkommunens olycksfallsförsäkring).

Information och skadeanmälan

Kontakta Protector Försäkring
Telefon: 08-410 637 00

Fyll i din skadeanmälan hos Protector Försäkringlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster