Handels- och administrationsprogrammet

Handels- och administrationsprogrammet är ett yrkesprogram för dig som är serviceinriktad och tycker om att träffa mycket människor i jobbet. Försäljning, kundservice och entreprenörskap är grundläggande för programmet.


Du kanske funderar på att starta eget eller på att jobba med marknadsföring – då är Handels- och administrationsprogrammet perfekt för dig. Vill du läsa vidare finns flera eftergymnasiala utbildningar inom ekonomi, handel, marknadsföring och företagande. Som elev på yrkesprogram har du möjlighet att genom individuellt val och utökat program uppnå grundläggande högskolebehörighet. Under din tid hos oss ingår APL (arbetsplatsförlagt lärande). Då utvecklas yrkeskunskaperna och det du lärt dig i teorin får du utföra praktiskt. Med de kunskaper du får har du goda möjligheter till ett framtida jobb inom handel.

Inriktningar

Handel och service

Inriktningen Handel och service ger dig kunskaper för att arbeta inom handel, t ex inom branscher som sport och fritid, livsmedel, textil, mode eller hemelektronik.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: