Guldjakten

Initiativet är taget för att stötta några av våra mest utsatta branscher i spåren av Coronakrisen, för att marknadsföra besöksmålen i våra fantastiska kommuner och ge något roligt tillbaka till våra kommuninvånare i tider av isolering.

Guldjakten

Information om presentkort från Guldjakten

  • Varje värdebevis är tryckt på ett speciellt papper med olika struktur på sidorna. Det finns också en unik sifferkombination.
  • Du som företag väljer själv om du vill ta emot detta presentkort.
  • Presentkortet gäller ej i livsmedelsbutiker eller för alkohol, tobak och spel.
  • Värdechecken är giltig som betalmedel till och med 2021-08-31.
  • Checken gäller vid ett köptillfälle. Kunden får inte pengar tillbaka om beloppet inte nyttjas till fullo och kan heller inte byta checken mot pengar. Tips: Om kunden inte nyttjar hela beloppet, erbjud ett presentkort eller tillgodokvitto på resterande belopp.

Hantering av presentkort
Ersättning för presentkorten erhålls genom att skicka en faktura + samtliga presentkort till ert kommunkontor senast den 30 september 2021.

Lidköpings kommun:
Märk med referens: 182101
Lidköpings kommun
Näringslivsenheten
Skaragatan 8
531 88 Lidköping

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: