Lidköping 575 år - det ska vi fira

Efter att laserinstallationen över Lidköping slocknat gick vi in i ett firandets år, året då Lidköping fyller 575 år! Det ska vi fira, tillsammans. För tillsammans bär vi stadens historia och tillsammans bär vi stadens framtid.

Delaktighet och stolthet

Känslan av delaktighet och stolthet som ett firande medför känns extra viktigt i den tid vi lever just nu. Kanske blir det inte som utan en rådande pandemi men vi är övertygade om att den kreativitet som finns kan skapa minnesvärda stunder och aktiviteter. Väl värda en 575-åring.

Och stolta, det är ju Lidköpingsborna utan tvekan redan över sin stad.

Vad händer då?

Kring den 17 juni, dagen då Lidköping fick sina stadsprivilegier, sker det officiella firandet och det uppmärksammas genom en rad aktiviteter, alla aktiviteter planeras i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Anteckna det datumet.

Vilka arrangemang som planeras inom ramen för firandet kan du se på Destination Läckö - Kinnekulles hemsida Länk till annan webbplats.

Vad som är på gång kommer också att spridas i kommunens olika kanaler.

Självklart kommer vi följa de råd och rekommendationer som finns från Folkhälsomyndigheten.

Lidköping – tillsammans skapar vi jubileumsstämning!

Illustration med siluetter signifikanta för Lidköping

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: